Piramide Van Kletskoppen Met Gemberijs.

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ijs uit de diepvries nemen en in ca. 20 minuten iets zachter laten worden. Gemberbolletjes fijnsnijden. Gemberpoeder, 1 el cognac en gember goed door het ijs mengen. Ijs in timbaaltjes scheppen en opnieuw invriezen. Abrikozenjam en 1 el cognac in steelpan doen. Jam licht verwarmen en met lepel stukjes fijnwrijven tegen wanden van pan. Passievruchten halveren. Van vuur af vruchtvlees van 3 passievruchten door jam roeren. Timbaaltjes kort in heet water dompelen. Bordjes eropleggen, samen keren en ijs op bordjes laten glijden. Tegen elke ijstoren 3 kletskoppen aan zetten zodat ijs rondom afgedekt is. Bovenkant bestrooien met nougatine. Saus rond ijs scheppen. Garneren met halve passievrucht.

Piramide Van Kletskoppen Met Gemberijs. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde ananas met gemberijs
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tamarinde-gemberijs Met Rode Papaja
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ginger Ice Cream - Gemberijs-
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (Kem Trai Vavoi Gung)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Patésoesjestoren met balsamicosiroop
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nutella-ijs In Knapperige Piramide
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Couscousdessert
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Croquembouche
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept