Gegratineerde Pruimen In Sabayon Van Trappistbier

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontpit de pruimen en vul de vruchten op met een bolletje marsepein. Meng de eierdooiers met de suiker. Voeg het bier toe en klop het op een klein vuurtje op tot een sabayon. Spatel er de lepel opgeklopte room onder. Verdeel de pruimen over 4 vuurvaste bordjes en schenk er de sabayon over. Gratineer de pruimen kort onder de grill.

Gegratineerde Pruimen In Sabayon Van Trappistbier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Biscuit van bruine suiker met peer en granola
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept