Aardbeien Uit De Wok Met Citroenijs

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer voor de saus 100 gr aardbeien met poedersuiker en 2 eetlepels likeur met een staafmixer. Smelt de boter in een wok en bak al omscheppend 400 gr aardbeien met 21/2 eetlepels suiker en 4 eetlepels likeur 3 minuten. Klop de slagroom met 1 eetlepel suiker stijf. Verdeel de gebakken aardbeien over 4 coupes, schenk er de saus over, leg er een koekje op en leg daarop een bolletje ijs. Garneer met een toef slagroom, een takje munt en poedersuiker.

Aardbeien Uit De Wok Met Citroenijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Mandarijn sorbet
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroenijs met basilicumsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept