Voorbereiding Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel 250 g broccoli in kleine roosjes en kook ze in 3-4 minuten beetgaar. Meng 200 g verse zalmfilet in blokjes met zout, versgemalen peper en 1 eetlepel citroensap. Spoel ze in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken. Verkruimel 6 sneetjes oud wit- of bruinbrood met korst in de keukenmachine. Klop in een kom 4 eieren los met 200 ml creme fraiche en 250 ml melk en meng het broodkruim en 100 g geraspte belegen kaas erdoor. Verdeel dit mengsel in een ingevette taartvorm van 26 cm en leg de blokjes zalm met de broccoliroosjes en 125 g kerstomaatjes erin. Strooi er nog wat zeezout en peper over en bak de taart in de oven in 35 minuten goudbruin en gaar.
Hartige Broodtaart Met Zalm En Broccoli is een recept van Smulweb.nl