Volkoren Krenten-rozijnenbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe de ingredienten in bovenstaande volgorde in de BBM. - Gebruik de stand "zoet brood". - Voeg de krenten en rozijnen toe na het piepsignaal. - Haal voor het bakken begint de deegbal even uit de BBM en haal de kneedhaak er uit. - Afbakken.

Volkoren Krenten-rozijnenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Zoete kwark-roombroodjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept