Hazelnoot-appelbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De 300 ml water in de broodbakvorm doen. Broodmix en de gemalen hazelnoten luchtig door elkaar mengen en erbij doen. Boter er bovenop.De bbm instellen op normaal (op mijn bbm programma 1) - 900 gram (1,5 lb) - korst medium.Appeltjes en (gehakte) hazelnoten door elkaar husselen en deze toevoegen aan de deegmassa als het piepsignaal gaat.Ik heb er een heel klein scheutje water bij gedaan, omdat de massa iets groter wordt door de hazelnoten en omdat de gedroogde appeltjes vocht absorberen. Ik heb geen extra gist toegevoegd. Het resultaat is verrukkelijk geworden!

Hazelnoot-appelbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelbrood Met Rum
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelbrood met noten
0 min
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept