Havermeel-rozijnenbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de overige ingredienten in de door de fabrikant van de machine aanbevolen volgorde roe aan de geweekte havervlokken. Stel in op witbrood, medium korst. Druk op start. Voeg na circa 15 minuten (of bij de waarschuwingspiep) de rozijnen toe.

Havermeel-rozijnenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Zoete kwark-roombroodjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Ierse Preisoep Met Havermeel
30-60 min -
Bekijk recept
Haggis I
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Haggis 1
0 min
Bekijk recept
Chokladbollar - Chocoladebollen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept