Zuid Afrikaanse Biltong

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De wijnazijn met 750 ml water mengen.De bodem van een grote plastic schaal met repen vlees bedekken en het vlees met wat van de azijnoplossing besprenkelen.De specerijen in een kommetje vermengen en het vlees hiermee licht bestrooien.Een volgende laag vleesrepen erop leggen en de procedure herhalen tot alle ingredienten zijn gebruikt.Met plasticfolie afdekken en ten minste 6 uren in de koelkast zetten. De repen vlees na 3 uren omdraaien.Het vlees aan de vleeshaken prikken zonder dat de repen elkaar aanraken en vervolgens aan het droogrek hangen.De biltong 3-4 dagen laten drogen in een constante circulatie van warme lucht.Het vlees snijden en serveren.

Zuid Afrikaanse Biltong is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuid Afrikaanse Biltong
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
LASAGNA
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
BILTONG
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept