Beef Jerky

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed de bakplaat goed met aluminumfolie om het schoonmaken van de oven later te vergemakkelijken. Laat het vlees uitlekken en dep de plakjes zo droog mogelijk met keukenpapier. Het handigst is nu als je de plakjes over de spijlen van een ovenrooster heen drapeerd en dit in de oven zet of schuift. Zet de oven aan op de laagst mogelijke temperatuur en laat het zo een aantal uren drogen. Een precieze tijd is moeilijk te geven aangezien dit onder andere afhangt van de dikte van de plakjes en de gebruikte oven. Goeie Jerky is stevig, droog en niet sponzig. Als je Jerky zo droog is dat het makkelijk breekt, dan heeft het te lang in de oven gestaan. Een kwestie van uitproberen dus!

Beef Jerky is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Beef Jerky
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Beef Jerky
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept