Beef Jerky

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het vlees minimaal 5 uur marineren. Na het marineren is het vlees klaar voor de dehydrator of de oven. Stel de (hete lucht) oven in zo rond de 45 graden en hang de lapjes vlees te drogen. Zelf hang ik ze met een sateprikker aan het rooster. De tijd van het drogen van het vlees hangt af van de dikte van het vlees. Bij mij varieert het van 8 tot 16 uur drogen. Als het klaar is dan zijn de lapjes gekrompen en zien er donkerbruin tot zwart uit, het vlees moet taai en goed droog zijn wanneer je er een stuk af scheurt.

Beef Jerky is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Beef Jerky
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Beef Jerky
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept