Rog Met Champignon-roomsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit 75 g boter en bak de vis 8 min op laag vuur -leg de vis in een ovenschaal en hou warm -bak de gehalveerde champignons in 50 g boter en bestrooi met peper en zout -verdeel de champignons over de vis -giet de slagroom bij het bakvet van de champignons en verwarm deze -haal de pan van het vuur en roer de eierdooiers door de room en schep de saus over de vis -bestrooi met de kaas en gratineer onder de hete grill

Rog Met Champignon-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept