Gegratineerde Oesters Met Sabayon Van Champagne

6
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VOOR DE SABAYON: -giet het water van de oesters weer in de kookpan, samen met de champagne, peper en zout en breng aan de kook gedrurende 3 min -zet het opzij -klop de eierdooiers in een andere kookpan tot een schuimige massa en voeg geleidelijk, onder voortdurend roeren, het mengsel met de champagne eraan toe -laat het 3 min indikken op zacht vuur, onder voortdurend kloppen en voeg dan de room toe -klop het geheel op en verdeel de sabayon over de oesters -zet ze 2 min onder de hete ovengrill -versier met de dille en de kaviaar (op de oesters een toefje)

Gegratineerde Oesters Met Sabayon Van Champagne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept