Knolselderij Gratin

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Giet de kikkererwten af, maar bewaar het vocht. - Doe de kikkererwten over in een kom, voeg de tahin toe. Het lekkerste is als je net een nieuwe pot hebt en een deel van de olie toe kan voegen. - Pers de citroen uit en voeg het sap toe aan de kikkererwten. - Pers de knoflook uit boven de kom. - Pureer alles met de staafmixer. - Breng op smaak met peper en zout. - Maak het lekker smeuig met een beetje van het kikkererwtensap. - Voeg eventueel nog een beetje sesamolie toe. - Giet de knolselderij af. - Voeg de hummus toe, maar hou een beetje apart. - Doe de knolselderij over in een ovenschaal. - Verdeel aan de bovenkant de rest van de hummus. - Strooi er een beetje sesamzaad over. - Zet de schaal onder de grill en laat het aan de bovenkant bruin worden.

Knolselderij Gratin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept