Aubergine Met Mozzarella En Tomatensaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 eetl olie en fruit hierin ui en geperste teentjes knoflook 2 min. Voeg tomaten, tijm en peper toe en kook 15 min. zachtjes, regelmatig omroeren. Laat de saus zo of purreer. Dep de aubergineplakken droog, kwast ze in met olie en rooster in hete koekepan aan beide zijden goudbruin. Schep de helft van de tomatensaus in 4 ovenvaste schaaltjes, leg de helft van de aubergine erop, daarop de helft van de mozarella en daarop een plak vleestomaat. Stapel nu de rest van aubergine, tomaten en mozarella erop en vorm een taartje. Giet de rest van tomatensaus erop. Strooi de geraspte Parmezaanse kaas erover en zet 15 min. in het midden van de oven, tot de kaassoorten gesmolten zijn.

Aubergine Met Mozzarella En Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept