Aardappelgratin Met Gerookte Zalm

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Pel de uien en snijd ze in ringen. Vet de ovenschaal in met de olie. Verdeel de aardappelen, uien en zalm in laagjes over de ovenschaal en eindig met een aardappellaagje. Bestrooi met peper naar smaak. Klop de Room Culinair met de melk en de eieren los en voeg peper en zout naar smaak toe. Schenk het over de aardappelen. Bestrooi met het paneermeel en verdeel de boter er in kleine klontjes over. Zet de schaal afgedekt met aluminiumfolie 1 uur in de oven. Verwijder 15 min. voor het einde van de bereidingstijd het folie en laat het gerecht een mooi bruin korstje krijgen.

Aardappelgratin Met Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept