Toetje Van Perzik En Bosbessen

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de bitterkoekjes met de keukenmachine. Bedek de bodem van een lage ovenvaste schaal hiermee en sprenkel hierover 4 eetl. perziksiroop.
  • 2 Snijd de perziken in mooie schijfjes en bedek hiermee de bitterkoekjes.
  • 3 Laat de bosbessen uitlekken, en schik ze over de perziken.
  • 4 Meng de mascarpone en kwarm door elkaar. Strijk over het vruchtenmengsel.
  • 5 Meng basterdsuiker en kaneel. Strooi dit over de schotel, en laat de suiker in 5-6 minuten onder de grill karameliseren.
  • 6 Laat de schotel enkele minuten afkoelen, en dan, smullen maar!

Toetje Van Perzik En Bosbessen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yammie yoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept