Visgratin In Witte Wijn

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de vis met de wijn in een pan. Breng aan de kook en laat 5 minuten zacht koken. Giet af en vang de 'jus' in een steelpan op. Laat de jus tot 1/3 deel inkoken. Klop de crème fraîche door de 'jus'. Neem de pan van het vuur en klop de eierdooiers erdoor. Voeg 2 eetlepels dille toe. Breng de saus op smaak met weinig zout en peper. Pel en snipper de ui en sjalotjes. Fruit ze in weinig boter in enkele minuten glazig. Verwarm de oven voor op 200ºC. Doe de vis in een ovenvaste schaal. Schenk de saus erop. Verdeel de ui en sjalot erover. Bestrooi met paneermeel. Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de schotel in ca. 10 minuten heet en goudbruin worden.

Visgratin In Witte Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fish pie - visgratin
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Visgratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept