-verhit de olijfolie in een ruime braadpan -fruit de ui en knoflook glazig -voeg vervolgens de rijst erbij op hoog vuur en omscheppen tot de koreels glazig worden -afblussen met de wijn en deze bijna volledig laten verdampen -verwarm de fond en doe de saffraan en wat zout en peper toe -giet de helft ervan bij de rijst tot deze bijna is opgenomen -voeg dan de rest erbij en kook de rijst gaar, maar zorg ervoor dat deze nog korrelig is -voeg zonodig nog wat extra fond toe -schep de rijst in een schaal -verhit olijfolie in een pan en bak de aubergine kort; voeg de tomaten erbij en fruit 3 min mee; voeg dan de vis erbij en roerbak kort, tot ze net wit kleuren -haal de pan meteen van het vuur en schep de massa om met de rijst -voeg ook de garnalen, citroenrasp, peper en peterselie toe en schep alles voorzichtig om -vet de ovenschaal in met wat olie -schep de pilav erin en meng de geraspte kaas met het broodkruim en verdeel dit over de pilav -plaats de schotel 12 min in een hete oven van 200?C en gratineer de bovenzijde mooi
Gegratineerde Pilav Met Vis En Groenten is een recept van Smulweb.nl