Gegratineerde Pasta Met Aubergine

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in kokend water met wat zout en olijfolie. Bestrooi de aubergineblokjes met bloem en bak ze snel rondom bruin in de olie op hoog vuur. Laat de blokjes aubergine op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met zout en peper. Meng de uitgelekte pasta met de aubergine, feta, 4 eetl. tomatensaus en evt. de uitgebakken spekjes. Verdeel het mengsel over twee 1-persoonsovenschaaltjes en schenk de rest van de tomatensaus erover. Strooi de geraspte kaas erover en laat het gerecht ca. 15 min. in het midden van de oven gratineren.

Gegratineerde Pasta Met Aubergine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept