Breng het water met de azijn, de suiker, 3 el. TexMex-kruiden en de spareribs aan de kook. Zet het vuur laag en kook de spareribs zachtjes gaar (ca. 25 minuten). Zo nu en dan omscheppen. Laten afkoelen in het vocht en het liefst een nachtje laten staan. Meng de mosterd met 2 el. TexMex-kruiden, 2 el. barbecuesaus, de jam, de worchestersaus en de ketjap. Meng de rest van de barbecuesaus met de rest van de TexMex-kruiden. Steek de barbecue aan of verwarm de grill voor. Dep de spareribs droog en bestrijk ze met een kwastje met het mosterdsausje zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Leg de spareribs op een grillrek of rooster ze op de barbecue of onder de grill rondom bruin (ca. 10 minuten). Geregeld keren. Serveer de saus erbij.
Countrystyle Spareribs Met Texmex-Bbqsauce is een recept van Smulweb.nl