Viskebab Op Egyptische Wijze

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de blokjes vis in een kom. Bedek de vis met citroensap, laurierblaadjes, komijn, peper en zout. Dek de kom af en laat hem 1 uur in de koelkast staan. Maak spiesjes met de visblokjes, laurierblaadjes en tomatenpartjes. Wrijf ze in met olie. Leg ze onder de grill of op de bbq tot de vis gaar is. Keer ze af en toe. Geef er rijst, een salade en taratorsaus bij (zie mijn recepten).

Viskebab Op Egyptische Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse Viskebab
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Viskebab Met Koude Tomatensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskebab
30-60 min -
Bekijk recept
Viskebab Met Koude Tomatensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept