Kofta Halakuyeh (Lamskebabs)

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de broodblokjes in een kommetje en schenk er voldoende water bij om ze vochtig te maken. Voeg de knoflook toe en meng met de handen het brood en de knoflook met het water. Laat ca. 10 minuten staan. Meng in een grote kom het lamsgehakt, de geraste ui, komijn, cayennepeper en peterselie. Kneed goed met uw handen. Kneed het broodmensel, ei en peper en zout naar smaak erdoor tot alles goed is vermengd en alle vloeistof is opgenomen en het mengsel droger en gladder is geworden. Rol met de hand het vlees in 6-8 worstjes. Steek een spies door elke worst en druk de worstjes vast. Barbeque de worstjes ca. 20 minuten tot ze aan alle kanten bruin zijn. Of leg ze onder een hete grill. Keer ze dan twee of drie maal.

Kofta Halakuyeh (Lamskebabs) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Turkse yoghurtdip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase lamskebab met bietensalade en komijn-crème fraîche
2 uur-
Bekijk recept
Lamskebabs
10-20 min -
Bekijk recept
LAMSKEBABS
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kofta in tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met korst in Chinese kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscouskip met koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscrumble op Marokkaanse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept