Baba Ganoush, Auberginedip

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de aubergine en lepel het vruchtvlees eruit. Pureer dit met de knoflook, tahina, olijfolie, zout en peper naar smaak en citroensap in de keukenmachine.

Baba Ganoush, Auberginedip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde auberginedip met geitenkaas
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle auberginedip met knoflook
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Auberginedip met sesamzaad
15 min Snack
Bekijk recept
Tapas: Jamon Serrano Chips Met Auberginedip
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mojitotaart
2 uur-
Bekijk recept
Pasteitjes met baba ganoush en rode paprika
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Baba ganoush
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Baba met Belgische gin
2 min Nagerecht
Bekijk recept