Hollandse Biefstuk Van De Grill Met Chimichurri

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de grillpan op hoog vuur en bestrijk het vlees met olie. Grill het vlees op hoge temperatuur aan beide zijden in 4-6 minuten bruin. Bestrooi het vlees na het grillen met zout en peper.

Hollandse Biefstuk Van De Grill Met Chimichurri is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkluif met chimichurri
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met chimichurri
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Chimichurri
30 min-
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept