Kreeft Met Kruidenboter

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst de kruidenboter. Meng hiervoor de malse boter met de geperste tenen knoflook en de fijngehakte peterselie en dragon. Verwarm de ovengrill voor (hoogste stand). Schik de kreefthelften op een ovenplaat. Passeer er met de pepermolen over. Bestrijk vervolgens alle helften flink met de kruidenboter. Strooi er een dun laagje geraspte kaas over. Zet onder de grill zo laag mogelijk om geleidelijk te garen en te kleuren gedurende 20 a 25 minuten. De kreeften niet te lang grilleren, want dan wordt het vlees taai.

Kreeft Met Kruidenboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept