Roodbaars Met Rozemarijn Op De BBQ

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak aan elke zijde van de vis 2 schuine inkepingen. Stop in deze inkepingen 4 takjes rozemarijn. De overige 2 takjes in de buikholte stoppen. De vis inolien en kruiden met een combinatie van witte en zwarte peper en rode droge bessen (of gewoon peper) en zout naar smaak. Klem de vis tussen een vistang. Grill op de BBQ hoog boven de witte kolen zodat de vis langzaam kleurt en gaart. Keer regelmatig voor een mooi resultaat.

Roodbaars Met Rozemarijn Op De BBQ is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept