Eendebrochettes Met Een Kruidige Wijnsaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

DE SAUS: -mens sinaasschil met het sap, de jam, wijn en cayennepoeder in een kleine steelpan en breng al roerend aan de kook -vuur dan lager draaien en de saus zacht laten sudderen tot circa de helft is ingekookt -zeef de saus en doe terug in de pan, dek af en hou warm -verwarm de grill op hoge hitte -schep de blokjes eend uit de marinade en rijg ze om en om met de oesterzwam aan kleine pennen -leg ze op het rooster en borstel ze in met olie -grilleer 4 min, waarbij U ze een keer omdraait

Eendebrochettes Met Een Kruidige Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept