Kipsatehs In Japanse Sojasaus Met Lauwe Cous Cous Salade

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saus: Meng in een bakje de sojasaus met honing en breng op smaak met mosterd. Laat dit tot servering in de koelkast staan. Couscous Salade: Schil de komkommer, snijd deze open, verwijder de zaadlijsten en snijd heel fijn. Snijd de tomaat open, verwijder ook hier dezaadlijsten en (je raadt het al!), snijd deze ook heel fijn. Kook couscous samen met een bouillonblokje en wat munt volgens gebruiksaanwijzing. Meng dan samen met de yoghurt, komkommer en tomaat en laat afgedekt staan, zodat dit een beetje lauw blijft. Kipsatehs: Verhit de grilpan. Haal het vlees uit de marinade en schraap er zoveel mogelijk knoflook, gember en rosemarijn vanaf. Voeg de rest van de marinade (met afgeschraapte kruiden) in een steelpan en breng aan de kook. Gril tot het vlees gaar is.

Kipsatehs In Japanse Sojasaus Met Lauwe Cous Cous Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept