Gemarineerde Zalm

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Meng citroengras,sojasaus,koriandersteeltjes,gember en knoflook en wrijf alles over de zalmfilet. -Laat de vis in een plastic zak of afgedekt met plastic folie,gedurende 1 uur marineren in de koelkast. -Verwarm de oven-grill voor op de hoogste stand. -Neem de zalm uit de marinade en bestrijk met de honing . -Rooster 10 minuten onder de grill. -Werk de zalm wat open met een vork,zodat iedereen de fantastische,donkere,kleverige buitenkant kan zien met daaronder de heerlijke,sappige,roze vis. -Serveer bestrooid met de rode peper,lente-ui en de korianderblaadjes. -Knijp er tenslotte de limoenen over uit.

Gemarineerde Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept