Sis-kebap.

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper en zout. Roer in een kom de helft van de olijfolie met citroensap, voeg er de helft van de gesnipperde ui, knoflook, tijm en laurier aan toe, leg het vlees erin en marineer het 2 uur afgedekt in de koelkast. Rijg aan tweemaal zoveel pennen als er gasten zijn de sjalotjes, om en om stukjes vlees, paprika, aubergine en kleine tomaatjes. Rooster het vlees boven gloeiend houtskool en bekwast het af en toe met de marinade. Maak van de rijst een pilaf als volgt. Fruit de helft van de uien in de rest van de olie, voeg er de rijst en wat reepjes paprika aan toe en roer regelmatig tot de rijst glanzend geworden is. Voeg het water, de rozijnen en amandelen toe en laat het geheel zachtjes gaar koken.

Sis-kebap. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sjisj-kebap
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kebap Met Yoghurt
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sis Kebap
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kebap Met Yoghurt
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Turkse köfte met couscous
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sis köfte met yoghurtsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini Sis Kebabs
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sis-kebab
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept