Maak de marinade van de hot chili saus, het citroensap en de olijfolie en laat de dikke kipfilets daar een paar uur in marineren. Stoom de bloemkoolroosjes en de wortelblokjes 5 minuten boven een pan met kokend heet water en giet meteen af om nagaren te voorkomen. Fruit de ui in de verhitte vloeibare margarine en voeg de knoflook toe. Laat een minuutje meefruiten en voeg dan de currypaste, de korianderstelen en de yoghurt toe. Roer de garam masala erdoor heen en maak op smaak met zout. Laat plm. 5 minuten pruttelen totdat de groente beetgaar is. Haal de pan van het vuur en houd warm. Haal de kipfilets uit de marinade en laat uitlekken. Intussen is de (gietijzeren) grillpan zonder olijfolie (walmen!) verhit. Leg nu de kipfilets erop en schroei ze aan beide kanten dicht en bruin in ongeveer 10 minuten. Zet dan het vuur laag, dek de filets af met alufolie en laat nog 10 minuten garen.
Gemarineerde Gegrillde Kipfilet Met Bloemkool-wortelcurry is een recept van Smulweb.nl