Lamskebab Met Yoghurt

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het gehakt met zout,peper en gehakte peterselie in een kom en kneed het goed door. Vorm met de hand gelijkmatige,lange worsten van het gehakt.Snijd de lamsbout in dunne plakken.Pel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes evenals de paprika's.Smelt 20gr. boter in een pan en fruit hierin de tomaten zachtjes.Voeg de paprikablokjes toe en laat alles nog 5 minuten smoren.Snijd het turkse brood in kleine stukjes.Smelt voor de saus boter,roer de sumak erdoor en zet de saus apart.Smelt de overige boter en bak hierin de stukjes brood goudgeel.Bestrijk de koteletten en plakjes vlees met olijfolie.Gril de stukken vlees en de worstjes.Serveer ze samen met de tomaten en paprika ,yoghurt,broodstukjes en sumaksaus op één grote schaal.

Lamskebab Met Yoghurt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Lamskebab op een stokje met wortelsla en dipsaus met munt
Snack
Bekijk recept
Lamskebab op een stokje met wortelsalade en dipsaus met munt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab met komkommer-muntsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase lamskebab met bietensalade en komijn-crème fraîche
2 uur-
Bekijk recept