Vegetarische Schotel

1
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aubergine en snijd deze in dunne plakjes. Ontvel en ontpit de tomaat. Gaar de aubergine en tomaat in een afgedekte schaal in de magnetron op vol vermogen 3 minuten(de aubergine moet helemaal zacht zijn). Voeg kaneel, de rozijnen en de rijst toe en verwarm het geheel nog 1 minuut op vol vermogen. Pureer het hapje. Let op dat de rozijnen goed klein worden. Een lepel water kan nodig zijn om het minder plakkerig te maken . Gebruik niet teveel rozijnen aangezien dit de maaltijd snel domineert.

Vegetarische Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept