Chutney Rijst (Birma)

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie in een grote pan Voeg de rijst toe, 1 minuut roeren, zout en peper erbij voeg al het water toe en dek de pan af laat de rijst 15 minuten op een laag vuur koken schil intussen de appel en snij hem in stukjes doe de suiker, azijn en kruidnagelen in een andere pan en zet deze op een laag vuur laat alles langzaam koken tot het een dikke saus wordt laat de chutney afkoelen schep de rijst, zodra ze gaar is in een schaal en serveer de chutney erbij.

Chutney Rijst (Birma) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalen-Kerrie Uit Birma
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept