Rode Peer Met Dubbelyoghurt

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren, snijd ze door het steeltje middendoor en verwijder de klokhuizen uit de peerhelften. Schil de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Breng het appelsap met de citroenschil en het sap, de jam en de suiker aan de kook. Leg de peerhelften erin en laat ze op een heel laag vuur 10 min. zachtjes koken. Neem ze uit de pan en laat het kookvocht op een hoog vuur inkoken tot een dikke saus. Serveer de peren met de dubbelyoghurt aardbei/vanille en de saus.

Rode Peer Met Dubbelyoghurt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perzik yoghurtijs met aardbeien
0 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept