Was de rijst in de zeef onder koud stromend water.Laat de rijst goed uitlekken.Verwarm de boter in de koekepan.Voeg de rijst toe en roer tot die doorzichtig is geworden.Giet 4 deciliter kokend water in de pan.Doe het bouillontablet erbij en roer tot de bouillon kookt.Sluit de pan en temper de warmtebron.Leg de plakjes ei op een bord. Maak de ogen af met erwtjes en peterselie.Snijd van de tomaten 2 neuzen,4 oren en de haar-garnering.Knip de blaadjes sterrekers van de steeltjes.Spoel de blaadjes in de zeef met koud water af.Schud zoveel mogelijk water eruit.Droog de blaadjes daarna met lichte druk in de doek of tussen keukenpapier.Controleer of de rijst gaar is.Maak de rijst in depan met een vork goed los.Schud de rijst,zodat er nog wat waterdamp verdwijnt.De rijst wordt zo droger en nog losser.Verdeel de rijst over twee diepe borden en strijk de rijst met een natgemaakte lepel glad.Garneer de rijst met de daarvoor bestemde ingredienten.