Romige Kip-ma?ssoep

6
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe bouillon, kip, ma?s en macaroni in een pan. Breng de soep aan de kook en zet hem op een laag pitje. Laat de soep 15-20 min. koken. Roer de peterselie erdoor en laat de soep afkoelen. In een keukenmachine of met een staafmixer pureren. Opnieuw verwarmen of in de koelkast zetten in een luchtdichte verpakking. Max. 5 dagen houdbaar. Invriezen in porties kan ook.

Romige Kip-ma?ssoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige maïssoep
25 min-
Bekijk recept
Maïssoep met makreel
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ma ssoep met gefrituurde mihoen
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse bonen-ma ssoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept