Gehaktballen In Yoghurtsaus Uit Irak

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het gehakt aan met de kruiden, peper en zout. Vorm hiervan gehaktballetjes.Verhit de olie in een koekepan en bak de balletjes tot ze goudbruin en knapperig zijn. Haal ze uit de pan en hou ze warm.Verwarm de yoghurt langzaam in een pannetje, en voeg knoflook en zout naar smaak toe. Zorg dat de yoghurt niet aan de kook komt, daar hij dan gaat schiften.Bekleed een dekschaal met broodreepjes. Schenk er de saus over en doe de balletjes erbij. Garneer met pepermunt en dien onmiddellijk op.

Gehaktballen In Yoghurtsaus Uit Irak is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Irak: Spinazie Met Linzen En Gehakt
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Irak: Aardappelballetjes Uit Mosoel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eieren Met Yoghurt Uit Irak
30-60 min -
Bekijk recept
Irak: Dadel Halva
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept