Krokante Kaneeltoast

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doop de driehoekjes brood aan elke kant ongeveer 30 seconden in het ei-melk mengsel. Verwarm wat geklaarde boter in een pan en bak daarin de driehoekjes in porties aan elke kant 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Herhaal dit met de rest van de boter en de gedrenkte brooddriehoekjes. Bestrooi de toast met het kaneelsuikermengsel en garneer met munt.

Krokante Kaneeltoast is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaneeltoast
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept