Indiaas Naanbrood Met Kerriekip

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 el. olie en bak er de kip rondom in aan. zet het vuur laag, en sluit de pan af en laat de kip in 30 min. gaar braden. Keer af en toe. Kook intussen de snijbonen beetgaar. Verhit de rest v.d. olie en bak er de aardappels in bruin en gaar. Neem de kip uit de pan. Bereid in dezelfde pan de kerriesaus zoals op de verpakking en voeg de suiker en de kip toe. Verwarm de naanbroden zoals op het pak staat.

Indiaas Naanbrood Met Kerriekip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriekip met gemarineerde ui
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriekip met oosterse wokgroenten en noedels
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kerriekip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriekip met rijst en cashewnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept