Djagoeng Met Klapper En Suiker

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neemt u verse maiskolven (djagoeng), ontdoe ze dan van de omhulsels en kook ze tot ze gaar zijn (ca 15 minuten).Rooster de klapper in de wadjan op een lage warmtebron al kerende.Haal de maiskorrels van de kolven en meng ze met de geraspte klapper.Het lekkerst is dit nagerecht met verse klapper.Meng tot slot de suiker, het zout, de maiskorrels en de klapper flink door elkaar.Neemt u mais uit blik, kook de mais dan met nog wat water erbij ca 7 minuten.Laat ze uitlekken en doe ze bij de geroosterde klapper met de suiker en het zout.

Djagoeng Met Klapper En Suiker is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept

Frikadel Djagoeng
0 min
Bekijk recept