Australische Lamsbout Met Groentenrijst

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de oven voor op 200?C. Doe de olijfolie in een kommetje, knijp de knoflook erin en roer met de tijm, peper en zout tot een papje. Strijk er de lamsbout mee in. Smelt 100 g boter in een braadslee, leg er de bout in en bak hem ? 45 min. in de oven zodat de bout nog roze is. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de wortelen, ui en selder schoon, snijd de groenten in blokjes en fruit ze gaar in de boter.Warm op het einde de tuinboontjes mee en kruid met peper en zout. Roer de groenten door de gare rijst en houd warm. Neem de lamsbout uit de oven en laat hem onder alu-folie even rusten alvorens je hem in plakken snijdt. Giet de braadjus van de lamsbout in een pannetje, schraap de aanbaksels los met een scheutje heet water en giet ze erbij. Even kort opkoken.

Australische Lamsbout Met Groentenrijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

gevulde tomaten met groentenrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Australische Lamsbout Met Groentenrijst
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Zalmfilet Met Groentenrijst
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes Met Groentenrijst
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pineapple slush
15 min
Bekijk recept
Australische fivespiceburger met appel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met cheddar
20 min
Bekijk recept
Australische salade met avocado
15 min Voorgerecht
Bekijk recept