Water aan de kook brengen en de plakjes wortel in de pan doen. Na 2 minuutjes de broccoliroosjes toevoegen. Na 1 minuut ook de sugar snaps/peultjes. Water met groente vervolgens nog 1-2 minueten laten koken. Vervolgens de groente afgieten door zeef/vergiet en de groente met koud water afspoelen en laten uitlekken. In wok olijfolie verhitten en de ui 2 minuten roerbakken. Knoflook snipperen en toevoegen. Ca. 1 minuut fruiten. De sambal dan door de ui/knoflook mengen en de kalkoenfilet (even bestrooien met kerrie vooraf) toevoegen. Even rondom aanbraden totdat de filet bruin is (ca 3 - 4 minuten). Klein beetje zout en peper toevoegen. Nu ook de groente in de wok doen en al omscheppend (roerbakken) in ca 3 minuten beetgaar bakken. Nu nog een beetje ketjap manis toevoegen en alles goed doorroeren.
Wilde En Witte Rijst Met Roergebakken Kalkoenfilet is een recept van Smulweb.nl