Doe een beetje olie in de pan en was de rijst. Als de olie warm is, voeg je de rijst toe met 1 theelepel kurkuma en een beetje zout. Roer dit tot alles goed vermeng is en voeg water toe, tot dit net boven de rand van de rijst uitkomt. Voeg het blokje kippenbouillon toe en roer dit door de rijst. Doe de kookplaat op de laagste of de een na laagste stand en laat dit met het deksel op de pan staan. Bak vervolgens de aardappelblokjes tot deze goed krokant zijn en leg deze even apart. Bak vervolgens de kip af tot deze goed gaar is met, voeg peper en zout naar smaak toe en houdt ook deze apart. Als de rijst ongeveer 10 minuten heeft gestaan roer je deze om en laat het rustig verder koken op de laagste stand. Bak de ui. Zet vervolgens het kleine pannetje op het vuur met olie. Frituur hierin de eieren (deze krijgen dan een soort van korstje), Als de rijst bijna klaar is (na ongeveer 25 minuten) voeg je de aardappelblokjes, de kip en de uit toe en roer dit door de rijst. Laat de rijst gewoon op het laagste pitje staan. Doe vervolgens de erwten en de rozijnen in de koekenpan totdat ze goed warm zijn. Doe vervolgens ook deze door de rijst. Roer alles goed om en schep het gerecht op een mooie schaal. Leg hierop de 4 eieren. Eet smakelijk!