Kerrierijst

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de rijst en laat uitlekken. Smelt in een pan met dikke bodem de boter. Voeg de rijst en de kerrie toe. Roerbak op matig vuur ca 10 minuten tot de rijst lichtbruin is. Voeg de ui en de koriander toe en laat al omscheppend bakken tot de ui glazig is. Los de bouillontablet op in 4 dl kokend water, voeg de bouillon aan de rijst toe en kook de kerrierijst met het deksel op de pan op matig vuur in ca 20 minuten gaar.

Kerrierijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerrierijst met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerrierijst met Oosterse speklappen
30 min-
Bekijk recept
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerrierijst met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerrierijst met Oosterse speklappen
30 min-
Bekijk recept
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept