Vegetarische Rijstsalade

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de gewassen rijst in 4 dl. water met de marmite in 20 minuten gaar en droog. Laat de rijst afkoelen. Laat de mandarijntjes uitlekken,trek van de stengels bleekselderij de draden af en snijd de gewassen stengels in dunne ringen. Snipper het uitje en snijd de kaas in dunne reepjes van ca. 2 cm.. Maak van de zure room, het citroensap, wat zout en peper de kerrie en de suiker een sausje. Schep alle ingriknten erdoor en garneer de salade met bieslook.

Vegetarische Rijstsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept