Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Laat de mais uitlekken. Snijd de salami in reepjes. Snijd de tomaten in stukjes. Was de rijst in een zeef. Verhit de olie en bak de salami met de spekreepjes, de ui en de knoflook al omscheppend 5 min. op een hoog vuur. Voeg de paprika en de mais toe en bak ze 3 min. mee. Schep de rijst erdoor en bak de rijst al omscheppend mee totdat de korrels glazig zijn. Voeg zoveel water toe dat er een vingerkootje water boven de rijst staat en breng alles met zout naar smaak aan de kook. Kook de rijst in ca 15 min. gaar. Neem de pan van het vuur en laat de rijst 15 min. rusten. Bak intussen in de rest van de olie de losgeklopte eieren al roerend met een vork rul. Schep het roerei met de tomaatstukjes en de peterselie door de rijst en serveer direct.