Zuid Afrikaanse Gedroogde Abrikozen Met Gember En Koriander

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de gewelde abrikozen met wijn, korianderzaad, gember, suiker en een snufje zout zachtjes aan de kook tot de abrikozen zacht en gaar zijn (plm. 15 minuten).Roer intussen het aardappelmeel met 1 el koud water glad.Schep de abrikozen uit de pan met een schuimspaan en breng het wijnmengsel weer aan de kook. Roer het aardappelmeel erdoor en blijf roeren tot het een lichtgebonden saus is.Doe de abrikozen terug in de pan en laat ze afkoelen tot lauwwarm.

Zuid Afrikaanse Gedroogde Abrikozen Met Gember En Koriander is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept