Hete Boter-rum

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de boter, de suiker, de kaneel, noomuskaat, kruidnagel en 240 ml water bij elkaar in de pan en breng dit al roerend aan de kook.
  • 2 Laat het 5 minuten zachtjes doorkoken.
  • 3 Voeg de rum toe.
  • 4 Verdeel het mengsel over 4 kopjes en besprenkel het met een beetje kaneel.

Hete Boter-rum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept