Zoek
Hete Boter-rum
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
60 ml bruine suiker
60 mgr boter
1 theelepel kaneelpoeder
1 theelepel nootmuskaat (of 1/4 theelepel kruidnagel)
40 ml donkere rum Hulpmiddelen Grote pan Hulpmiddelen - Grote pan Bereidingswijze 1. Doe de boter
de suiker
de kaneel
noomuskaat
kruidnagel en 240 ml water bij elkaar in de pan en breng dit al roerend aan de kook.
2. Laat het 5 minuten zachtjes doorkoken.
3. Voeg de rum toe.
4. Verdeel het mengsel over 4 kopjes en besprenkel het met een beetje kaneel. Serveertips Heerlijk als tussendoor gerecht bij een diner! Ook als toetje erg lekke
Bereiding
1
Doe de boter, de suiker, de kaneel, noomuskaat, kruidnagel en 240 ml water bij elkaar in de pan en breng dit al roerend aan de kook.
2
Laat het 5 minuten zachtjes doorkoken.
3
Voeg de rum toe.
4
Verdeel het mengsel over 4 kopjes en besprenkel het met een beetje kaneel.
Hete Boter-rum is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Banaan met rum en sinaasappel
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min
Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept