Mie En Rundvlees In Cocossaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie in een middelgrote pan verhitten. Daarin de kruidenpasta en de chilipeper 3 min. zachtjes bakken. De koriander en de sojabonenpasta toevoegen en nog eens 2 min. bakken. De zoete aardappels erbij doen. De bewaarde bouillon beetje bij beetje toevoegen en doorroeren tot de saus indikt. Het vlees ook toevoegen en 1 min meekoken. De mie in een pan met kokend water ongeveer 1 min. koken. Uit laten lekken en over 4 schaaltjes verdelen. De tauge verdelen en de saus er overheen gieten. Garneren met de sjalotjes, selderijblaadjes en limoen. Direct serveren.

Mie En Rundvlees In Cocossaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pandanrijst Met Viscurry
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept